SWO het Bildt

home

contact


besondere bilkerts

agenda


1,34

 1,34 1,34 

0,75

 
woensdag 2 april 2014 was er een reisje naar het Fries Museum in Leeuwarden. Om 13.00 uur stond de bus klaar bij MFC Ons Huis. Er waren 25 deelnemers. Na een kort reisje (waabij de buschauffeur onderweg van alles vertelde) kwamen we ongeveer kwart voor 2 aan bij het museum. De groep werd in 2 gedeeld en ging met een gids door het museum. De gids vertelde in elke ruimte een kort verhaaltje. In een aparte ruimte is ook het verzetsmuseum aanwezig. Dit vonden veel deelnemers ook erg interessant, temeer omdat de meesten de oorlog ook vanaf dichtbij mee hebben gemaakt. Na de rondleiding was er tijd voor koffie of thee met appelgebak of oranjekoek, dit liet zich lekker smaken.
Hierna was er tijd om op eigen gelegenheid nog even hier en daar te kijken. Eigenlijk hadden de meesten te weinig tijd om alles goed te bekijken en te lezen en zeiden sommigen zeker nog eens terug te komen.
Om vijf uur stond de bus weer klaar en gingen we weer moe maar voldaan terug naar Sint Annaparochie. Al met al zeer de moeite waard!
 
 0,75
 1,34  1,34  1,34