SWO het Bildt

home

contact


besondere bilkerts

agenda


Engelse les
Gratis proefles Engels in het MFC Ons Huis!
Heeft u Engelstalige (klein)kinderen of familie? Wilt u zich wat beter kunnen redden tijdens buitenlandse vakanties?
Of bent u gewoon nieuwsgierig naar al die Engelse woorden in uw omgeving? Dit is uw kans!  U bent welkom in één van de drie groepen die vanaf woensdag 18 en vrijdag 20 september weer van start gaan.

Voorafgaand aan deze serie van 12 weken, organiseren wij gratis proeflessen op vrijdag 13 september (van 9 tot 12 uur). Hier kunt u kennismaken met de cursusleidster en het lesmateriaal, en kunnen we samen inschatten wat de meest geschikte groep voor u is.

Op dit moment zijn er drie groepen: een beginnersgroep die vrijwel zonder voorkennis aan Engels begon, een middengroep die zich een beetje kan redden op vakantie; en een groep gevorderden die al een behoorlijk
woordje Engels spreekt. Bij voldoende aanmeldingen starten we mogelijk een vierde groep. In alle groepen ligt de nadruk op het oefenen van de Engelse taal in de praktijk. De lessen zijn luchtig en plezierig, en in kleine groepjes. We doen geen toetsen of examens!  Het volgende geldt uitsluitend voor de proefles op vrijdag 13 september:

  9.00 Beginners - vrijwel zonder voorkennis van de Engelse taal
10.00 Voor wie zich een (klein) beetje kan redden op vakantie
11.00 Als u de taal goed genoeg beheerst om een gesprekje te voeren, ook al
          is het niet foutloos.

Deze ochtend is om uit te proberen wat bij u past, en daarom kunt u ook kiezen om aan twee onderdelen mee te doen. U bent welkom! Heeft u vragen, of wilt u zich meteen opgeven voor de hele cursus (vanaf 18 en 20 september) en/of de proefles op 13 september, neem dan contact op met de SWO.