SWO het Bildt

home

contact


besondere bilkerts

agenda


Scrabble toernooi 2014 

Dinsdag 29 april werd het seizoen voor de scrabbellaars afgesloten met een toernooi.
10 dames van beide scrabblegroepen Sint Anna en Sint Jacob speelden de hele dag mee.
4 dames kwamen na de lunch.

Om 10 uur werd begonnen met een kopje koffie. Siepie van der Wal had de leiding deze dag. De nummers die uitgedeeld werden bepaalden met wie je ging spelen.
Voor de lunch werd er 1 ronde gespeeld. Ondertussen maakten 2 gastvrouwen de lunch klaar. Om 12 uur konden de dames aan tafel en liet men zich de soep en broodjes goed smaken. Na het eten gingen een aantal dames even naar buiten om even in de beweegtuin de benen te strekken. Er werd volop gebruik gemaakt van de toestellen.
Om half 2 werd begonnen met 14 dames aan de 2e ronde. Daarna een kopje thee. Onder het theedrinken kan even gezellig worden gepraat. Dat kan namelijk niet tijdens het scrabbelen gebeuren, dan moet men zich concentreren op het spel. Dan is het tijd voor de laatste ronde. Het is spannend, wie haalt de meeste punten? Na afloop telt Siepie alle punten en maakt onder het genot van een kopje koffie met lekkere koek de uitslag bekend. Anneke Kaper heeft de meeste punten. Ook leest Siepie nog een paar leuke gedichten voor van Annie MG Smidt. Er wordt teruggekeken op een hele gezellige dag en iedereen wordt een goede zomer toegewenst! Het scrabbelen begint weer op dinsdag 2 september a.s.

 1,34  0,75  1,34